rankingpunten
Gastenboek voor Tiensedartsunie


Na de uitzending van het WK Darts op VTM 4 zijn er blijkbaar toch mensen door de dartsmicrobe gebeten. We hebben reeds verschillende vragen gekregen. 


Op deze site staan de bestuursleden met hun gsm nummer vermeld. Zijn zijn steeds bereid om jullie vragen te beantwoorden.


Tevens is er een lijst met alle ploegen, hun speellocaties en de namen van de kapiteins beschikbaar. Ook hier staan de gsm nummers vermeld. Ook zij zullen in de mate van het mogelijke jullie vragen beantwoorden of jullie kunnen doorverwijzen.Op de algemene vergadering werd gestemd over de manier van puntentelling. Er werd gestemd voor het systeem : een gewonnen wedstrijd in de A-ronde levert 3 punten op. Een gewonnen wedstrijd in de B-ronde brengt 1 punt op. Gezien de verwarring met de tekst in het reglement zal men voor een bye in de Aronde eveneens 2 punten ontvangen en voor een bye in de Bronde 1 punt. 


SEIZOEN 2020 - 2021

Spelers dienen een mondmasker op de correcte manier te dragen tijdens de wedstrijden.Spelers welke de ranking hebben gespeeld maar die volgend seizoen niet meer spelen worden verzocht contact op te nemen met snyders freddy of via mail : tiensedartsunie@gmail.com