Tornooikalender
Gastenboek voor Tiensedartsunie


SEIZOEN 2020 - 2021


Beste Darters,Gezien de covid19 weten we niet of we een inschrijvingsdag kunnen organiseren. Wel zijn we reeds bezig met de voorbereidingen naar volgend seizoen toe. Zo zal onder andere eerst de competitie en nadien de beker afgewerkt worden. Op deze manier hebben we een buffer voor het geval er terug een lockdown zou komen. Wij zullen dan de competitie opschuiven en desnoods de beker laten wegvallen. 
Ploegen die willen inschrijven kunnen dit doen via mail aan tiensedartsunie@gmail.com Gelieve de papieren voor de spelers en voor de ploegen door te sturen. Wij begrijpen ook dat het voor velen onmogelijk is te tekenen gezien de opgelegde maatregelen. Voor leden die vorig seizoen in TDU hebben gespeeld betaald men 10 € voor de andere 15 €. 
Mogen we vragen om bij inschrijving de betaling onmiddellijk uit te voeren op rekening nummer : BE12.7340.3444.3392 met vermelding ploeg naam + aantal personen.
Een inschrijving voor een ploeg is pas volledig als alles betaald is. Dit moet ten laatste gebeurd zijn op dinsdag 30 juni 2020.Gelieve tevens in de mail van de inschrijvingen te vermelden of men bereidt is een reeks hoger te gaan spelen.
Ploegen die reeds zeker zijn van hun inschrijving mogen dit reeds laten weten. Hun inschrijving is definitief bij betaling.


NIEUWE PLOEGEN KUNNEN OOK OP DEZE MANIER INSCHRIJVEN.